Daikin Archives – Amber Online
Contacteaza-ne: Trimite-ne un mesaj sau +40 749 879 444
  • Vezi ca:
  • Extraoptiuni

Centrala termica murala in condensare Daikin

 

Afla mai multe

Iarna asta confortul devine extrem de simplu, cu centrala Daikin! Vei avea parte de tot răsfățul confortului în casa ta, fără griji că e vechi sau demodat, ba dimpotrivă: centrala Daikin are un design modern, este mică și îi stă bine oriunde.

Centrala îmbină tehnologia modernă de condensare, controlul inteligent și design-ul contemporan pentru a asigura încălzire și apă caldă menajeră în cel mai eficient și fiabil mod.

Noua centrala termica pe gaz in condensare poarta semnatura Daikin prin design-ul atractiv si performanta fiabila. Greutatea de 27 kg., dimensiunile de doar 400 (l) x 256 (a) x 590 (i) mm si suprafata de 0,23 m² ocupata pe perete de modelul cu capacitate de 24 kW o claseaza ca fiind cea mai mica centrala termica murala din Romania, integrandu-se perfect chiar si in cele mai restranse spatii. Panoul frontal cu design unic si interfata moderna cu tehnologie avansata sunt extrem de usor de utilizat. In plus, amprenta redusa si conexiunile usoare asigura instalarea, utilizarea si intretinerea facila, toate componentele fiind accesibile prin panoul frontal.

Centrala Daikin pe gaz in condensare a fost premiata la doua dintre cele mai mari si prestigioase competitii de design din lume, obtinand premiile Design IF 2018 si Reddot Product Design Award 2018.

Confort optim si economii de energie cu ajutorul tehnologiilor Daikin

Proiectata ca o alternativa mai eficienta si mai putin costisitoare, noua centrala termica utilizeaza tehnologiile Daikin de ultima generatie pentru a garanta utilizatorilor cele mai ridicate niveluri ale confortului, eficientei energetice si fiabilitatii. In plus, pentru a se preta mai multor tipuri de aplicatii, Daikin a pus accent pe functionarea silentioasa, asigurata de insonorizarea panourilor laterale si de domeniul larg de modulare a ventilatorului, functionand la un nivel de putere sonora de doar 39 db(A).

Odata cu lansarea noii centrale, Daikin prezinta pentru prima data si Daikin Eye, un element integrat care monitorizeaza starea de functionarea a centralei temice si care se va regasi si pe alte echipamente din portofoliul de produse destinate incalzirii.

Usor de controlat cu aplicatia Daikin Online Control Heating

Pentru a raspunde cerintelor moderne, centrala termica Daikin poate fi controlata facil de pe telefon sau tableta, prin intermediul aplicatiei Daikin Online Control Heating. Ca si in cazul celorlalte produse Daikin, aplicatia permite controlul si programarea temperaturii si a apei calde menajare, precum si monitorizarea starii de functionare a centralei.

Restrange

  • Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

No products were found matching your selection.

Navigation

COSUL MEU

Inchide

Nu sunt produse in lista.

Nu sunt produse in lista.

Call Now Button