Termeni si Conditii

Termeni si Conditii AmberOnline.ro

Folosirea (vizitarea sau interactiunea) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. AMBERONLINE.RO isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Definitii:
Acest site este intretinut si administrat de catre compania Amber Technologies SRL, denumita in continuare Furnizor.
Persoana fizica sau juridica care trimite intentia de comanda a produselor prin intermediul site-ului www.amberonline.ro, va fi denumita Client sau Cumparator.
Adresa web de prezentare a produselor care este proprietatea Furnizorului (www.amberonline.ro), va fi denumit site-ul AMBERONLINE.RO.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul AMBERONLINE.RO, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor:
Intregul continut al site-ului AMBERONLINE.RO este proprietatea Furnizorului sau a partenerilor acestuia, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului AMBERONLINE.RO in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:
Datele introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de contact ce are rol de transmitere al listei de cumparaturi sunt necesare pentru contactarea ulterioara a clientului sau anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti.
Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Furnizorul isi rezerva dreptul de a trimite ocazional informatii cu privire la oferte promotionale, pe adresa de e-mail a clientului.
Clientul poate renunta oricand la primirea ofertelor promotionale AMBERONLINE.RO prin accesarea link-ului de dezabonare de pe site.

Declinarea responsabilitatii:

AMBERONLINE.RO nu este un magazin online. Finalizarea si trimiterea Listei de Cumparaturi catre Furnizor reprezinta dorinta clientului de a fi contactat telefonic sau in scris de catre un reprezentant Amber Technologies pentru a stabili o vizita in Showroom.

Trimiterea Listei de Produse catre Furnizor NU aduce nici o obligativitate de raspuns, livrare sau retur prin intermediul AMBERONLINE.RO.
Astfel, AMBERONLINE.RO nu reprezinta un instrument de comert online.
Continutul site-ului AMBERONLINE.RO a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile.
In eventualitatea , putin probabila de a aparea totusi erori in specificatiile produsului introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Si daca livrarea a fost facuta?
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Termene de livrare:
Clientului i se va comunica termenul de livrare si/sau montaj numai dupa ce acesta ia legatura cu un reprezentant AMBER TECHNOLOGIES din Showroom.

Taxe suplimentare:
Clientului i se va comunica pretul final si/sau de livrare numai dupa ce acesta ia legatura cu un reprezentant AMBER TECHNOLOGIES din Showroom.
Returnarea produselor:
Termenii si conditiile de returnare a produselor se supun celor aplicabili in Showroom.

Frauda:
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI AMBERONLINE.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL AMBERONLINE.RO, VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI AMBERONLINE.RO SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti.

Utilizarea site-ului AMBERONLINE.RO implica acordul neconditionat al clientului cu acesti Termeni si Conditii.