Campania Daikin Buy Back

Nu te mai înțelegi cu vechiul aparat de aer condiționat ?

Dacă aparatul tău de aer condiționat face zgomot ca o râșniță de cafea, este timpul să renunți la el! Alege unul din modelele din programul BUY BACK și beneficiezi de o reducere pentru achiziționarea noului tău aparat Daikin.

12 martie – 30 aprilie 2024

Vino cu aerul conditionat vechi si primesti reducere prin campania BUY BACK!

Aparatul returnat pentru buy back poate fi orice brand, functional sau nefunctional.

Să cauți pe website, în secțiunea climatizare, aparatele de aer condiționat cu sigla albastră “Buy Back”, iar noi te vom ajuta cu sfaturi și recomandări pentru a găsi o soluție personalizată nevoilor tale. În funcție de modelul ales, beneficiezi de un discount la achiziționarea noului tău aparat de aer condiționat.

De ce trebuie reciclate aparatele de aer condiționat?

Deșeurile electrice reprezintă 5-6% din totalul deșeurilor unei comunități. Colectarea și reciclarea responsabilă contribuie la protecția mediului înconjurător, la minimizarea riscului pe care îl prezintă potențialul lor toxic, precum și la protejarea resurselor naturale ale pământului.

Aparatele de aer condiționat, datorită conținutului de agent frigorific, nu pot fi aruncate la coșul de gunoi, ci trebuie colectate selectiv și reciclate pentru eliminarea și neutralizarea substanțelor periculoase, fără a afecta mediul. În urma reciclării aparatelor de aer condiționat, nu doar substanțele dăunătoare naturii, cum ar fi agentul frigorific, sunt tratate și reciclate, respectând normele de protecție a mediului, ci și alte componente cum ar fi metalul, plasticul sau fracții de cupru.

Din 1000 kg de deșeuri de aparate de aer condiționat, aproximativ 42% din conținut reprezintă metale, 12% sunt fracții bogate în cupru și 11% sunt componente de plastic. Acestea trec prin procese de tratare și reciclare, din care rezultă materii prime secundare pentru industrie, cum ar fi cupru, fier sau plastic.